**********

Swingclub Leute heeft hetzelfde concept als Club Goesting en Club Amai:

ONS CONCEPT VOORZIET IN HET ORGANISEREN VAN SEKSUEEL ZEER ACTIEVE MIDDAGEN/AVONDEN WAARBIJ DE AANWEZIGHEID VAN MEERDERE SINGLE HEREN GEWENST IS.

Vele clubs noemen zich een doenersclub maar maken dit niet waar. Wij wel, en wij voeren daar ook een actief beleid in.

Met ons concept hebben wij een vrijplaats gecreëerd waar actieve koppels/single dames, die graag een mannetje meer erbij hebben, hun gang kunnen gaan, zonder daarbij raar aangekeken te worden door koppels die zich swingers noemen maar die nooit of zelden seksueel actief zijn. Voor deze laatstgenoemde koppels zijn de dansvloer, sauna, jacuzzi, bar en restaurant vaak de belangrijkste criteria waar een club aan moet voldoen.

De koppels binnen ons concept komen juist niet voor de bovengenoemde faciliteiten maar voor de variatie aan spannende kamers en de vrijheid om seksueel te kunnen doen wat men wil samen met gelijkdenkenden zonder daarbij raar aangekeken of veroordeeld te worden. En dit alles onder het motto "je gaat naar een club voor de sexbeleving en alles wat er aan extra's bijkomt is meegenomen". Zo waren de clubs een jaar of 15 a 20 geleden, zo is het bij ons nog steeds!

Onze stelling is dat meer en meer clubs erotische discotheken zijn geworden waar het dansen (inclusief een keer of 3 verkleden), het natte gedeelte, het eten én het drinken voor veel koppels het belangrijkste is. Daar zetten wij ons als club tegen af. Wij zijn er voor de mensen die samen met ons vinden dat een club bedoeld is als een plaats waar je heen gaat voor lekkere sex met anderen en waarbij uiteraard de gezelligheid niet mag ontbreken..

Daarnaast zien wij niets in het koppel zoekt koppel concept. Dat is gewoon een keuze.
De clubs die zich uitsluitend op koppels richten hebben moeite de eindjes aan elkaar te knopen omdat blijkt dat deze koppels niet de hier bijbehorende hogere prijs wensen te betalen...
Daardoor ontstaat de situatie dat koppels die alleen geïnteresseerd zijn in andere koppels niet naar een koppelavond gaan maar liever voor de goedkopere variant kiezen van een club waar ook single heren toegelaten worden. Vervolgens "klagen" deze koppels altijd over de aanwezige heren en is er dus een sfeer gecreëerd waar:

• de koppels het niet naar de zin hebben (al die vervelende singles hier...)
• de singles de pest in hebben omdat ze wel veel moeten betalen maar als oud vuil behandeld worden door de koppels.
• de uitbater ook niet blij is want die heeft alleen maar ontevreden gasten...

In ons concept hebben de koppels veel plezier want ze komen immers voor de singles, hebben de single heren ook de tijd van hun leven, want ook zij worden gerespecteerd, voelen zich meer dan welkom en maken veel mee en hebben wij als uitbaters een zaak met een top sfeer en louter tevreden klanten die ons dankbaar zijn voor hetgeen wij ze bieden. Gewoon een kwestie van het samenbrengen van vraag en aanbod.

Daarbij blijkt dat juist bij ons de heren heel respectvol omgaan met de dames. Men respecteert elkaar immers en iedereen komt voor hetzelfde. Zegt er een koppel of dame nee gaat de desbetreffende heer op zoek naar iemand anders in plaats van te blijven pushen.
Realiseert u zich alstublieft ook dat in clubs waar weinig actie is het gehalte van opdringerige mannen evenredig hoog is. Ze raken gefrustreerd omdat ze na het betalen van een forse inkomsprijs tot de conclusie komen dat ze zwaar ongewenst zijn....

Daarbij houden wij er natuurlijk altijd rekening mee dat de verhouding koppels-alleengaande heren goed moet zijn en laten we niet, zoals in andere clubs soms wel het geval is, ongelimiteerd single (buitenlandse) heren toe. Het kan dus zijn dat wij op een dag/avond u bij de inkom moeten teleurstellen en u, als alleengaande heer, niet binnen kunnen laten omdat er al te veel heren binnen zijn op het aantal aanwezige koppels. Wij willen graag dat iedereen een gezellige geile avond heeft en dat kan alleen als de verhouding goed blijft. Wij als uitbaters bepalen wat goed of niet goed is en dit is ook afhankelijk van het type koppels wat we binnen hebben (mannenverslinders of meer gematigde, nieuwe koppels).


Uit ervaring weten wij dat wanneer we, in verhouding, te veel heren toelaten dit de sfeer schaadt en de koppels of gaan lopen of niet tot actie durven over te gaan omdat ze belaagd worden door te veel heren. De alleengaande man beleeft dan niks, is wel 80 euro armer en zal de volgende keer een andere club kiezen.
Kortom: Het moet voor iedereen goed zijn, zowel voor ons als uitbaters die de sfeer moeten bewaken, als voor de koppels en alleengaande heren.

Koppels die uitsluitend andere koppels zoeken passen in het geheel niet bij ons en zijn dan ook niet welkom. Dat heeft niets te maken met aardig zijn of niet aardig zijn.
Wij zijn tenminste duidelijk hierin om zowel u als ons de teleurstelling van een bezoek te besparen. Bent u als koppel, na het lezen van bovenstaande, toch nieuwsgierig of onze club iets voor u is kom dan gewoon eens langs. We laten u rustig uw gang gaan en u wordt echt niet bij een eerste bezoek buitengesmeten...Hooguit vragen we u bij het weggaan of een bezoek aan onze club toch geen vergissing is geweest...

Wij zijn door de jaren heen al beschimpt, verketterd en uitgescholden door koppels die dus duidelijk buiten onze doelgroep vielen maar we hebben inmiddels wel een zeer trouwe achterban die vierkant achter ons concept staat en die graag aan andere bezoekers willen laten zien en horen dat het er bij ons op een zeer gezellige, geile en respectvolle manier aan toe gaat.

We hebben weinig last van hartnekkige kliekvormingen, iets wat in de andere clubs nogal makkelijk ontstaat; de niet actieve koppels vormen immers graag één front om op die manier sterk te blijven.

Mocht u na het lezen van dit verhaal nog vragen hebben stel ze dan gerust via de mail. Wij zullen ze ten allen tijden zo eerlijk mogelijk beantwoorden.